Nejnovější recenze ze sekce Řazení na kolo
- Funguje jak má :)
- Žádná.
Produkt jsme přiřadili k systému Shimano ultra DI2 elektronického řazení. Kdo jezdí rád do kopců ,vřele doporučuji .Namontovali jsem vedle představce a mohu řadit bez přehmánuti z pák.
- Řadí jak má
- Display
Design nic moc, ale funguje
- Vynikajici kvalita
- Moznost radit az o 4 nahoru a o dva dolu
- Originální baleni Shimano
- Funguje na 1
- Cena produktu levnější jak oprava
- Brzda je v rozloženém stavu, musí se zkompletovat. U produktu o tom není zmínka. Pro nezručné uživatele problém.
Skvěle fungující brzda za směšné peníze. Skladem a rychle dodané.
V pohodě
mírně netěsnila brzdová kapalina - proto došlo k výměně za novou
Shimano DURA-ACE ST-R9120
Přidáno: 10. října 2024
(naposledy upraveno 10. října 2024)
Zakoupeno v MTBIKER shop
fungují
- přesné, rychlé a jednoduché řazení
- odolnost a servisní nenáročnost
- pevná brzdová páka
- nízká váha
- někomu nevyhovuje princip řazení SRAM
Vyzkoušel jsem všechny 3 hlavní systémy silničního řazení (Shimano, Campagnolo a SRAM) a můžu říct, že mně osobně SRAM vyhovuje nejvíce. Je to jednoduché, působí odolně, řadí rychle a plynule. Vyhovuje mi, že brzdová páka je pevná (pohyblivá páka u Shimana mi vadila). Někomu nevyhovuje dvojité cvaknutí při řazení na lehčí převody - mně naopak sedlo. Nevýhodou pak může být, že se nedá odřazovat směrem na těžší převody o více stupňů - já osobně to nijak negativně nevnímám. Kdo by měl řazení nižší řady (Apex, Rival) a přemýšlí o upgradu - rozhodně ať to nedělá. Já jsem touto cestou šel a přínos tam není žádný - tělo a mechanismus je 100% shodný napříč všemi řadami. Rozdíl je jen v materiálu brzdových pák a tedy váze. Pokud máte Apex a chcete řazení zlepšit, vyměňte jen přehazku - to udělá znatelný rozdíl, výměna řazení je pak opravdu zbytečná a bez efektu. Vím to - touto cestou postupných obměn jsem sám šel.
ok
CAMPAGNOLO JE NEJVÍC
Dlouhodobě používám a žádný problém.
Stále kvalitní výrobek už dlouhodobě používám a žádný problém.
- rozumná cena
- kvalitní alternativa k grip-shiftům Shimano
- Kolo bylo z výroby osazeno mech.brzdy, katastrofa, toto je sice ta nejlevnější hydraulická náhrada, ale rozdíl je neskutečný, lituji, že jsem to nevyměnil hned.
Ještě jsem ho nevyzkoušel.
Vše ok.
Blbci od Shimana to udělali úplně jinak než starý Alivio, takže vyměnit řazení jde poměrně rychle, ale připasovat k tomu zvonek a vypínání na vidle je vopruz. Asi jsem měl vzít Aceru, ta vypadá postaru.
ok
- Plně nahrazuje starší typ